Groothuis Schaderegeling

Schaderegeling op het gebied van schadeverzekeringen


Bent u op zoek naar een allround schadebehandelaar voor een tijdelijke invulling? Of heeft u simpelweg extra capaciteit nodig? Neem dan contact met mij op.

LAST VAN EEN LEKKAGE?
Nu ook inzetbaar voor lekdetecties! 
Geïnteresseerd? Of wilt u een samenwerking aangaan? Bezoek de website www.h2o-lekdetecties.nl voor meer informatie.


Heeft u last van een oplopende werkvoorraad? Of heeft u (tijdelijk) extra personeel nodig? Dan bied ik u de oplossing! 

Als specialist op het gebied van particuliere schadeverzekeringen help ik u graag om schadeclaims efficiënt en effectief weg te werken. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Hoe werkt het?

Bij de inhuur van zzp'ers krijgt u te maken met de Wet DBA. Kort gezegd betekent dit dat er voorafgaand de opdracht een (model)overeenkomst afgesloten moet worden. Hierin worden o.a. de werkzaamheden, de onderlinge relatie en/of resultaten beschreven. Uit deze relatie moet blijken dat de zzp'er zijn werk zelfstandig kan verrichten en er geen sprake is van een arbeidsrelatie. 

 

Er zijn twee mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. Bemiddeling via een intermediair of rechtstreekse benadering. Bij rechtstreekse benadering wordt er tussen beide partijen een modelovereenkomst opgesteld. Groothuis Schaderegeling beschikt over een door de fiscus goedgekeurde modelovereenkomst. 

Bij tussenkomst van een intermediair wordt er tussen opdrachtgever en de bemiddelaar een raamovereenkomst opgemaakt. Vervolgens wordt er tussen de bemiddelaar en de freelancer  een modelovereenkomst opgesteld. In deze constructie is de intermediair de fiscale opdrachtgever. 

Wat zijn de voordelen?

Het grote voordeel van een zzp'er of freelancer inhuren is dat u wel de lusten, maar niet de lasten heeft. We maken naar wens duidelijke afspraken en als de opdracht afgerond is, nemen we afscheid van elkaar. 

Een ander voordeel is dat u geen loonbelasting, vakantiegeld en andere premies hoeft af te dragen, hetzelfde geldt voor ziekte en vakanties. Zzp'ers en freelancers zijn zelf verantwoordelijk voor deze zaken. 

Geïnteresseerd?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.
Dennis Groothuis 06-23322072.