Groothuis Schaderegeling

Schaderegeling op het gebied van schadeverzekeringen

Meer over mij

Mijn naam is Dennis Groothuis en ben sinds 2009 werkzaam in de verzekeringsbranche. Als multibranche schadebehandelaar heb ik de afgelopen jaren voornamelijk ervaring opgedaan in het zelfstandig afhandelen van verkeer-, brand-, aansprakelijkheid- en reisschades. Uiteraard ben ik bekend met de OVS en de afhandeling van schades in Clearinghuis. Naast het behandelen van schades, houd ik me ook bezig met het coachen van nieuwe medewerkers en het coördineren van de afdeling bij afwezigheid van de afdelingsmanager. U kunt hierbij denken aan het opmaken van de werkverdeling, het fiatteren van schadebetalingen en bij vragen het aanspreekpunt voor het contact center en de polisadministratie.

Naast een rijke praktijkervaring, vind ik het ook belangrijk om mijn (vak)kennis op peil te houden. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van o,a. het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, daarnaast ben ik volledig WFT-proof.

Als zelfstandig professional richt ik mij op de behandeling van particuliere en zakelijke schades. Mijn specialisatie is schadebehandeling, maar voor acceptatieopdrachten sta ik uiteraard ook open.


" Een klant mag blij zijn met een schadebehandelaar zoals Dennis. Hij is professioneel, empathisch en betrouwbaar!" 
Carmen Holtslag – Teamleider KCC, InShared

Behaalde vakdiploma's

  • Algemene Managementkennis - NEMAS
  • Schadebehandelaar/acceptant Aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Schadebehandelaar/acceptant Motorrijtuigenverzekeringen
  • WFT - Adviseur schade zakelijk
  • WFT - Adviseur schade particulier
  • WFT - Adviseur basis
  • VP - Aansprakelijkheid
  • VP - Brand
  • VP - Motorrijtuigen


Voor meer (achtergrond)informatie verwijs ik u door naar mijn LinkedIn pagina.

 

"  Dennis staat altijd voor iedereen klaar. Hij weet waar hij over praat en brengt met zijn humor verschillende afdelingen samen."

 Michel Nijdeken - Teamleider schade, HEMA Verzekeringen

 

Persoonlijkheid

Ik zie mezelf als een open en vriendelijk persoon en raak niet snel geprikkeld door onvoorzienbare en/of tegenvallende omstandigheden. Ik kan goed functioneren in teamverband, maar daarnaast ook zelfstandig taakgericht werken. Als er problemen zijn, probeer ik dit eerst op een creatieve manier op te lossen. Ik denk dan ook niet snel in problemen, maar juist in oplossingen! Dit is ook één van mijn punten waar ik mijn voldoening uit haal. Ook niet onbelangrijk: Ik beschik over een gezonde dosis humor en heb nooit last van een ochtendhumeur! 


 "  Dennis toont lef en neemt initiatief, hij is een waardevolle en fijne collega."
Dirk Walinga - Letselschadebehandelaar, InShared